gallery/logga-2.0 axelssons
gallery/kry-sigill-ks-1-300x300
gallery/logga_kroppsterapeuterna_centrerad_devis-300x224
gallery/actiway med text

företags MASSAGE

 

"Regelbunden massage får människor att må bättre. Att erbjuda företagsmassage/kontorsmassage ger välmående och gladare medarbetare"

 

Stress och muskelspänningar leder ofta till sjukskrivning

Enligt Försäkringskassan är en stor andel av alla sjukskrivningar idag kopplade till stress och muskelrelaterade smärtor och problem. Som företagare är det viktigt att ha en väl genomtänkt strategi för hur man vill hanterar frågor såsom ergonomi och stress för att de anställda ska må bra på jobbet och kunna prestera så bra som möjligt.

En del av detta kan vara att erbjuda företagsmassage som hjälper till med muskelavslappning och som kan behandla stelhet och smärtor som kan ha uppstått. Kroppen behöver ibland hjälp att hitta tillbaka till sitt avslappnade normaltillstånd och det är där som våra massagetjänster hjälpa till.

Den investering som massagen innebär kommer snabbt att betala sig i form av medarbetare som mår bättre och som känner att du som arbetsgivare tar frågor kring arbetsmiljö, stress och ergonomi på allvar. Detta ökar ökar chanserna för att de ska trivas och vilja göra sitt bästa på jobbet.

Massage för alla yrkesgrupper

Det spelar ingen roll om ni hör till en bransch där man mestadels jobbar stillasittande eller om ni har ett fysiskt krävande yrke. Vi erbjuder både kontorsmassage och rehabiliterande massage för den som använder sina muskler i stor utsträckning i jobbet. Oavsett bransch är det bra att få hjälp med muskelavslappning och vi anpassar behandlingarna till respektive individ.

Företagsmassage med friskvårdsbidrag

Givetvis kan du utnyttja friskvårdsbidraget till massage på jobbet. Precis som för många andra aktiviteter inom motion och hälsa har du rätt att erbjuda massage som skatte- och avgiftsfri friskvård. Bidraget kan antingen erbjudas som en förmån direkt på jobbet eller genom att du betalar ut en ersättning till de anställda som kommer till oss för att få massage.

Det förmånligaste alternativet är att teckna ett avtal med oss där vi regelbundet kommer ut till ert kontor för att massera de anställda som önskar ta del av erbjudandet. Så kan vi erbjuda ett bra pris och tider som passar in väl med ert arbete.

Kontakta oss så berättar vi mer om de olika alternativ som finns.

gallery/0b3a5a552e4a459fa3eac56335275d9d